Bokföringsproffset Randi Rein tar hand om Hedemoraföretagens ekonomi

Randi Rein redovisnings- och bokföringskonsultRandi Rein hjälper företag med bokföring, deklarationer, fakturering, årsredovisningar, bokslut, löneadministration och allt som har med siffror att göra.

Med ett siffersinne som går långt utöver det vanliga, en fil kand i företagsekonomi, fil mag i avancerad skatterätt och 15 års erfarenhet av ekonomi kan Randi Rein som driver Randis Redovisning, det mesta och lite till om företagsekonomi.

Randi har även kontakter med skatteverket, ordnar med löner och betalar även sina kunders räkningar när det önskas. Hit kan du också vända dig om du har frågor kring en månadsrapport eller något annat som du inte riktigt förstår

”Minst en gång i månaden går jag in på alla skattekonton och tittar om företagen har kommit ihåg att betala sina skatter och om de inte har det mejlar jag och påminner dem.”

Intresset för siffror och pengar kom tidigt. Redan i 15-årsåldern var hon kassör i en förening och sedan dess har det blivit många liknande uppdrag. Randi satsar på ordning och reda, men hon ställer inga överdrivna krav på kunderna. De får lämna eller skicka papper när det passar dem och Randi ser till att momsdeklarationer och annat kommer in i tid.